1Filter

De woonkamer van Kampen, metgoede koffie, thee en wat lekkersOudestraat 176Check google voor de actuele openingstijdenkoffiebijsam.nl

Filter

Trakteer jezelf

Dé espressobar waar koffie een ware ontdekkingstocht wordt. Gelegen aan de Oudestraat 176 in het charmante Kampen, is Filter de plek waar smaak, onderzoek, kennis en ervaring samenkomen. Mijn naam is Fatmir, en als gepassioneerde Barista nodig ik je uit om de wereld van bijzondere koffies te verkennen.

Bij Filter draait alles om het proeven en ontdekken van unieke koffievariaties. We geloven dat koffie niet alleen een drankje is, maar een ambachtelijke kunstvorm. Ons team van ervaren barista’s is toegewijd aan het bereiden van koffie op het hoogste niveau, waarbij elk kopje een ware smaaksensatie biedt.

Onze espressobar is een bruisende ontmoetingsplek voor koffieliefhebbers van alle achtergronden. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van koffie, bij Filter vind je een warme en gastvrije omgeving om je passie te delen en te ontdekken.

We streven ernaar om onze gasten te verrassen met een breed scala aan bijzondere koffiebonen van over de hele wereld. Elk van onze koffiesoorten is zorgvuldig geselecteerd en met liefde gebrand om de unieke smaken en aroma’s tot leven te brengen. Laat je meenemen op een reis door verschillende koffieculturen en proef de nuances en karakteristieken die elke regio te bieden heeft.

Contactinformatie

Oudestraat 176